Modele per shtepi

▪ Nga garazhi kalohet në hapësirën e CILA është e paraparë për kaldajë. Por se fundmi janě pëlqyer Edhe πέρδομαι me panele, MBI te gjitha ne arredimet moderne. Zgjedhja e modelit Varet nga dhoma ku do te vendoset. Kuzhina, Banja, dhoma e gjumit, salloni për çfarë Kane nevoje? Një sallon ne stilin Klasik me pamje elegante duhet te ketë perde te gjata me materiale te Renda te mbledhura nga njëra ane ne mënyrë qe te lënë dritën e Diellit te futet. ▪ Midis dhomave është e vendosur Banja Kryesore. ▪ Midis tualetit dhe dhomës së ditës gjenden shkallët, të cilat çojnë në mansardë. Uji i trëndafilit sjell këto të Mira për lëkurën tuaj 1. Paradhoma 4,27 m ² 2. Korridori 6,05 m ² 5. Tualeti 0, 8m ² 6. Dhoma e ditës 25,07 m ² 7. Kuzhina 8,00 m ² ▪ në përdhese janě të vendosura dhoma e Madhe e ditës, e CILA është e Lidhur me trapezarinë dhe kuzhinën, dhe tualeti. Tendenca e re për Ambiente me moderne SYNON për perde panneau ideale Edhe për Hapësira me përmasa te Vogla.

Edhe ne kuzhine πέρδομαι Panel janě një zgjidhje praktika dhe funksionale. Nëse preferoni një kuzhine ne stilin pays MOS hiqni Dore nga πέρδομαι klasike me kuadrate APO me Lule. Para se te shkoni për te Bléré πέρδομαι merrni mire përmasat ne këtë mënyrë NUK do te keni probleme te momentit te Fundit. Me pas duhet te merrni ne konsiderate dhomën ku do TI vendosni dhe funksionin qe duhet te kryejnë sepse çdo ambiante ka funksione te ndryshme dhe kërkon MODELE dhe pëlhura te ndryshme. MOS harroni As pamjen praktika është mire te preferoni pëlhura te lehta, te cilat lahen dhe hekurosen me lehte. Kjo shtëpi me Kate posedon Edhe garazhin për një veturë dhe është ideale për Familje katëranëtarëshe. Është e ndërtuar në mënyrë tradicionale, nga Tullat. Posedon Katër dhoma dhe dy Banja, transmeton telegrafi. Andaj, sot IU sjellim këto MODELE flokësh të cilat do të bëjnë të dukeni për mrekulli, madje PA pasur nevojë të shkoni Tek parukieri./Indeksonline/keni shumë Akne? Fajin e ka mjekra e të dashurit tuaj Sipërfaqja e shtëpisë: 89, 53 m ² Sipërfaqja e garazhit: 20, 40 m ² Sipërfaqja e Përgjithshme: 151, 14M ² Lartësia e shtëpisë: 7, 35m Kubatura: 496, 67 m ³ Gjerësia minimale e parcelës: 13, 50m Gjatësia minimale e parcelës: 24, 20 m Pjerrësia e kulmit: 40 gradë. Me ngritjen e temperaturave, Edhe numri i dasmave veçse shtohet. 3.

Garazhi 20, 40 m ² 4. Lokali për kaldajë 5,20 m ² VDES në moshën 85 vjeçare nga kanceri i pankreasit, legjenda e modës që shpëtoi Chanel Ngjyrat e ngrohta duken bukur ne shtëpi ne stilin e miksuar, Blu dhe e bardhe ne shtëpinë me përmbajtje marine ndërsa tonalitetet neutro bëjnë pjese Kudo. Perdet për dritaret përveç se Kane një qellim Praktik dhe funksionnel bëjnë pjese Edhe ne stilin Personal te ambientit te shtëpisë. Me te përdorurat Deri me sot ne shtëpitë tradicionale janě ATO me Shkop.